Десантники знищили псковську "еліту", яка намагалася перерізати стратегічну трасу на сході України, - ВIДЕО



Нещодавно, під час спроби загарбників перерізати одну стратегічно важливу трасу на сході України, львівські десантники зірвали плани ворога і не дали йому розвинути наступ. В ході стрілецьких боїв вони знищили більше 50 рашистів із псковської елітної дивізії.

Про це повідомили на Facebook-сторінці 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

"І хоч ця війна, більше має характер дуелей великокаліберної, ствольної артилерії, все ж таки, доволі часто, тут трапляються і потужні контактні, стрілецькі бої, де наші десантники успішно знищують особовий склад та техніку російських агресорів", - йдеться в публікації.

В ній розповіли про бій, біля містечка Б., який почався о 02:00, коли до позицій десантників, підійшла ворожа диверсійно-розвідувальна група.

"Наші хлопці помітили диверсантів і вогнем з автоматичної стрілецької зброї, змусили їх відступити. Але рашисти не вгамувались і трохи пізніше їх піхота, підсилена бронетехнікою, пішла в атаку.

От тут львівські десантники і влаштували їм “теплу зустріч”. В ході того бою, який тривав до 14 годин дня, воїни ЗСУ, з гранатомета NLAW підпалили російську БМД і на загал було знищено близько 50 чоловік особового складу 104 так званого “гвардійського”, десантно-штурмового полку 76 десантно-штурмової псковської дивізії, яку в збройних силах рф вважають елітною.

Втім, зустрівшись у близькому, контактному стрілецькому бою з українськими десантниками, ця “полосата еліта”, відступила, залишаючи у лісосмузі тіла своїх загиблих.

Той бій хоч був і переможний, для хлопців з крилатим левом на шевроні, але важкий. Особливо відзначились старший лейтенант Олександр Ч. та старший солдат Олег Д., які, під час боєзіткнення, отримавши осколочні поранення, відмовились від евакуації в медзаклад і продовжували вести вогонь, до тих пір, поки ворог не відступив", - розповіла служба зв'язків з громадськістю.

В ході бою знищеною БМД та ліквідовано 50 псковських “голубих беретів". Окрім цього координовані дії артилерійських підрозділів 80 бригади, навздогін нанесли ворогу масований артилерійський удар, після якого, у окупантів ще зменшилась кількість живої сили і техніки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW