На передовій інформаційної війни: сьогодні в Україні відзначають День журналіста



6 червня в Україні святкують День журналіста, кореспондентів і репортерів. Пам'ятна дата заснована у 1994 році першим президентом нашої держави Леонідом Кравчуком. Цього року професійному святу День журналіста виповнюється 18 років.

Чимало людей відчувають покликання стати журналістами ще у дитинстві. Починають брати інтерв'ю у родичів, з'являтись у перших районних газетах, пишуть вірші та прозові твори. Коли ж вони вступають на фах журналіста, багато хто розчаровується у справі, тому залишаються справді відданні роботі спеціалісти.

У 2022 році професія журналіста набула ще більшого значення, адже саме журналісти, піар-працівники, смм-спеціалісти бережуть інформаційний фронт країни в час війни. Тисячі "мемів", інформаційних матеріалів, аналітичних статей, інтерв'ю та включення з фронту – стали тим потужним фронтом, який захищає країну від російських "вкидів", фейків, пропаганди. Завдяки журналістам, українці та світова спільнота можуть дізнатися достовірну інформацію про військові злочини, які скоюють окупанти.

На жаль, за перші три місяці війни Україна втратила багатьох журналістів, які загинули, працюючи військовими кореспондентами чи фотографами, або ж пішли у лави ЗСУ.

Редакція сайту 6264 вітає колег з професійним святом. Бажаємо професійного розвитку, лише гарних новин та багато інфоприводів. Нехай у ці непрості дня війни робота стане важливою мотивацією до нових звершень, а ви відчуєте свою роль у нашій інформаційній боротьбі. Дякуємо усім журналістам, операторам, фотографам, стрімерам, які працюють в тилу і на фронті, за їхню важку та наполегливу працю. Разом до перемоги!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW