Вальс на руїнах: одинацятикласники станцювали останній шкільний танець



Випускники школи № 134 у Харкові станцювали вальс на руїнах своєї школи, яку знищили російські окупанти. Через війну на свято прийшла лише третина класу, адже частина школярів – виїхали з міста.

За словами випускників, війна їх шокувала, не таким вони уявляли останній дзвоник. Але попри війну, вони 5 червня зібралися, щоб станцювати шкільний вальс.

"Я спостерігав за цим весь день. Мій дім за 500 метрів від школи. Я почув, що почали стріляти й з батьком пішов на другий поверх свого дому. Я відчув страх, осколок пролетів над моїм домом і влучив в дім сусідів. Те, що загарбники полягли тут, — це для мене радісна новина",– розповідає Гліб Опашнян.  

Привітати випускників приїхали і бійці "Кraken" – одного з підрозділів, які брали участь у бою в школі.

За словами військових, у цій школі був останній форпост, російські окупанти закріпилися там і намагалися зробити так, щоб Харків був зруйнований.

"Але ми разом з іншими підрозділами відкинули російську армію за 20 кілометрів від міста. Харків ми відбудуємо, обов'язково переможемо, і у нас буде мир і нове життя після війни", – розповів член підрозділу Костянтин Немічев. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW