На Хмельниччині попрощалися з молодим захисником Максимом Квапишем



У Кам’янці-Подільському в останню дорогу провели українського захисника, який до останнього подиху боронив рідну країну від рашистів.

До 24 лютого він очолював київський осередок громадської організації «Авангард культурна спілка».

Загинув Максим на Запорізькому напрямку в близькому бою, зі зброєю в руках, встигнувши вбити окупанта.

— Загін, у складі якого була група авангардистів, штурмував ворожі позиції, Максим був у головному дозорі. Під час вогневого контакту з противником кулі влучили в тіло та голову. В результаті бою ворожі позиції були взяті, усіх росіян знищено, — повідомили представники ГО «Авангард культурна спілка».

Хлопець з 24 лютого брав участь майже в усіх бойових операціях, де були присутні бійці АКС, і безпосередньо долучався до планування завдань.

— Ще один Герой, який до останнього подиху боровся за вільну, незалежну Україну. На Алеї Слави знайшов свій останній прихисток вірний син свого народу. На жаль… Прикро усвідомлювати, але від нас ідуть найкращі, їх від нас забирає клята російська, жорстока війна проти України. Не маємо права забути! Наш обов’язок на покоління — пам’ятати всіх, хто віддав життя за нас із вами. Щирі співчуття рідним та близьким Максима… — написали на сторінці Кам’янець-Подільської міської ради у Facebook.

Попрощатися з полеглим Героєм прийшли рідні, друзі, знайомі та небайдужі кам’янчани. Сльози лилися рікою за молодим хлопцем…

Поховали Героя на Алеї Слави міського кладовища.

У Максима залишилась дружина, батьки та сестра.

Вічна слава Герою!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW