У білорусі помітили ешелон техніки, який перекидають до українських кордонів



До кордонів з Україною білоруси перекидають техніку. 

Як повідомили у телеграм-каналі "Білоруський Гаюн", 1 червня у країні помітили ешелон техніки, яку перекидають до кордону з Україною. В Гродненському районі білорусі, на залізничних станціях «Коробчиці» та «Свислоч» йшло близько 50 одиниць. 

У телеграм-каналі написали, що серед техніки, яку перекидає білорусь: 37 одиниць БМП, 5 ЗРК 9К33М3 «Оса», 2 Уралу, БРДМ-2, БТС-4, 2 одиниці основ для ЗРК «Оса» під тентом. На багатьох машинах можна помітити розпізнавальний знак — червоний квадрат (це одначає, що техніка саме білоруська). 

Сьогодні вранці цей ешелон виїхав із Гродно. Він вже був помічений у Барановичах, а згодом в Івацевичському районі та у напрямку на Брест.

Зазначається, що більшість цієї техніки стояла в Хойниках від 7 травня, занурена на ешелон. Інша ж менша частина також використовувалася для посилення кордону з Польщею, а тепер її перевозять у напрямку Бреста.

Нагадаємо, що у Генштабі ЗСУ повідомили, що на Волинському та Поліському напрямках триває оснащення білоруських військових сучасними зразками озброєння та військової техніки.

Читайте також: На Львівщині з'явиться новий пункт пропуску з Польщею: що відомо



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW