У «Полтавській політехніці» під час благодійного концерту зібрали понад 100 тисяч на тепловізор для ЗСУ



1-го червня у «Полтавській політехніці імені Юрія Кондратюка» пройшов благодійний концерт, під час якого збирали кошти на тепловізор для бійців ЗСУ. Концертну залу заповнили випускники університету різним років, друзі політехніки та просто небайдужі полтавці.

Кожен із них долучився до справи допомоги армії, адже вхідним квитком на захід була грошова купюра будь-якого номіналу.

Організували концерт студенти політехніки, яких підтримав і допоміг ректор закладу Володимир Онищенко.

У концертній програмі були виступи «Живих барабанів», стендап-коміків, відомих у Полтаві вокалістів та музикантів.

Зокрема, своїми піснями порадував фіналіст «Голосу країни» Антон Бакунович.

У «Полтавській політехніці» під час благодійного концерту зібрали понад 100 тисяч на тепловізор для ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО), фото-14У «Полтавській політехніці» під час благодійного концерту зібрали понад 100 тисяч на тепловізор для ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО), фото-15

Смішив глядачів учасник «Ліги сміху» у складі команди «Замок Любарта» Михайло Денисов.

Випускник політехніки Костянтин Ізюмов співав про козацький драйв.

А діти із «Творчого центру Наталії Май» змусили усіх глядачів підвестися та зірвали тривалі овації.

Оскільки захід був благодійним, то упродовж концерту кошти для армії збирали за допомогою різноманітних аукціонів, які проводив ведучий Іван Ксенжук.  Так, серед присутніх розіграли одну із картин виставки, яку організували Артем Лоїк та Абіє. Зі стартової ціни у 100 гривень дійшли до фінальної у 2000.

Придбав картину відомий полтавський підприємець, власник фабрики «PremierSocks» Олег Хардін. Він отримав картину, вкинув до скриньки 2000 гривень і тут-таки запропонував провести новий розіграш.

У нього із собою була пара шкарпеток від «PremierSocks», які тут-таки виставили на аукціон. Їх також вдалося продати за 2000 гривень, які заплатив інший полтавський підприємець Андрій Соколов.

Фінальною крапкою концерту став виступ відомого полтавського репера Артема Лоїка та співачки із Миргорода Наталії Шевченко, яка відома під псевдо «Абіє».

Артем Лоїк не лише співав, але і прочитав вірш про те, що у кожного українця зараз свій фронт. І кожен має робити на своєму місці усе для того, щоб наблизити українську перемогу.

Завершився концерт спільним виконанням пісні, яка стала символом української боротьби проти російської агресії – «Ой, у лузі червона калина». Її співали студенти у ролику, який продемонстрували глядачам. Її співали люди у залі, часто – зі сльозами на очах.

Після завершення заходу ректор університету Володимир Онищенко подякував студентам за правильну ініціативу, а також сказав спасибі усім, хто долучився до справи допомоги українській армії.

Пізніше стало відомо, що під час благодійного концерту вдалося зібрати 101 тисячу гривень!

Нагадаємо, раніше у Полтаві учасники "Мистецького штабу" зібрали кошти для ЗСУ та відкрили виставку у обласній бібліотеці.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram. Разом тримаємо інформаційну оборону. Україна переможе!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW