"Петриківка на асфальті", слейклайн та ботанічна екскурсія: криворізькі волонтери влаштували свято для дітей, - ФОТО, ВІДЕО



Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей, криворіжці провели свято для дітей, які через війну були змушені покинути свої домівки і зараз проживають у Кривому Розі.

Про це повідомляє 0564.ua.

У Кривому Розі волонтери клубу подорожей "Командор" організували свято для дітей, які через повномасштабне вторгнення рф в Україну були змушені покинуті свої рідні домівки. За словами інструктора Григорія Курочкіна, їх волонтери вже три місяці займаються з дітьми з родин ВПО, і бачать, що це дуже необхідна і важлива справа. 

Для малечі сьогодні влаштували свято з різноманітними розвагами та подарунками. Спочатку був проведений конкурс "Петриківка на асфальті".

- Сьогодні ми розмальовуємо "Чарівних птиць Добра", які принесуть мир на всій землі, - розповіла учасниця конкурсу Яна. 

Також, інструктори клубу вчили дітей слейклайну (ходіння по натягнутій стропі). Це заняття сподобалось не тільки малечі, а й батькам, які також спробували навчитись слейклайну у інструкторів. 

Крім цього, Вікторія Тротнер провела для усіх бажаючих цікаву ботанічну екскурсію. 

Тетяна переїхала з родиною до Кривого Рогу з Херсонської області і дуже рада, що криворізькі волонтери сьогодні влаштували для малечі справжнє свято.  

- Ми дуже чекали цього, щоб наші діти розвивались, їх чимось зацікавили, щоб не сиділи без діла. Я думаю, цей день їм запам'ятається як і дорослим, так і дітям надовго. Думаємо, все буде добре. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW