У Львові до Дня захисту дітей проведуть різноманітні заходи: перелік



У Львові проведуть низку святкових заходів до Дня захисту дітей. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, щороку 1 червня світ відзначає День захисту дітей, щоб привернути увагу до проблем дотримання прав і охорони здоров’я дитини.

У Львові вирішили долучитисяі до святкувань та організували низку святкових заходів, які пройдуть у місті 1 червня. З повним переліком ви можете ознайомитися на фото нижче, або за посиланням. 

Заходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітейЗаходи у Львові до Дня захисту дітей

Програма включає різноманітні майстер-класи, квести, ігри, екскурсії, театральні вистави, виставки – як у Львові, так і за містом. Діти зможуть спостерігати за птахами у парку, досліджувати Львів з екскурсоводом чи в команді, повправлятись у створенні витинанок чи гончарних виробів, пізнавально провести час у театрі чи музеї, завітати у ведмежий притулок або каретний двір, спекти великий пряник або приготувати шоколадну цукерку.

Читайте також: День захисту дітей у Львові: перелік безкоштовних заходів у кожному районі міста



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW