Головний рабин Херсонщини хоче взяти на поруки депутата, якого підозрюють у держзраді. Суд у Кривому Розі оголосив перерву



Справа про держзраду, у якій підозрюють депутата Херсонської міської ради Іллю Карамалікова, слухається у Кривому Розі. Як стало відомо, головний рабин Херсону та області Іосиф Іцхак Вольф хоче взяти на поруки Карамалікова.

Про це повідомляє видання МОСТ.

Зокрема, повідомляється, що Іосиф Іцхак Вольф не з'явився у судове засідання.

Водночас суддя зазначив, що поручитель має бути присутнім в залі засідань і оголосив перерву.

За словами адвоката Величка, до суду надходило клопотання про участь поручителя через відеозв'язок, оскільки рабин знаходиться на окупованій території.

Раніше видання повідомляло, хто такий Ілля Карамаліков

Нагадаємо, що Іллю Карамалікова підозрюють у державній зраді. За даними слідства, депутат Херсонської міськради, діючи всупереч присязі, перейшов на бік ворога. Маючи доступ до документів, він збирав та передавав так званому куратору – представнику країни-агресора відомості щодо проукраїнських політичних діячів, активістів, представників правоохоронних органів та учасників бойових дій на сході України, а також іншу інформацію. Окрім цього підозрюваний закликав посадовців регіону співпрацювати з окупантами, організовував розміщення особового складу військовослужбовців рф та сприяв у проведенні ремонту їх техніки. З метою дискредитації діючої влади він активно брав участь у створенні проросійськими медіа пропагандистських матеріалів приходу «руського миру» на Херсонщину.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW