У Новоселівці Новомосковського району рятувальники дістали постраждалого чоловіка з-під завалу будинку



У Новоселівці Новомосковського району рятувальники дістали постраждалого чоловіка з-під завалу будинку.

Про це повідомили в РУ ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Так, вранці 29 травня, о 07:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на території садового товариства, розташованого у селі Новоселівка Новомосковського району, горів будинок.

До місця направили чергові відділення 31-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та пожежні місцевої пожежної команди. Вже на місці події було виявлено, що на одній з ділянок товариства, сталося руйнування одноповерхового житлового будинку на загальній площі 56 кв. м.

Внаслідок цього під завалом опинився чоловік, 1945 року народження. Він був затиснутий між конструкцій будинку.  

Надзвичайники за допомогою спеціальних інструментів деблокували постраждалого з-під уламків зруйнованих конструкцій. Автомобілем екстреної медичної допомоги чоловіка госпіталізували з попереднім діагнозом синдрому тривалого тиску та відкритим переломом ноги.

Ознак горіння на місці не виявлено. Наразі правоохоронці встановлюють обставини даної події. До ліквідації наслідків події залучено 13 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Новоселівці Новомосковського району рятувальники дістали постраждалого чоловіка з-під завалу будинку , фото-1У Новоселівці Новомосковського району рятувальники дістали постраждалого чоловіка з-під завалу будинку , фото-2

Читайте також:У прокуратурі області розпочали розслідування по факту обстрілу населених пунктів на Дніпропетровщині



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW