Президент Володимир Зеленський запропонував прибрати панельні будинки по всій країні



Президент Володимир Зеленський під час робочої наради щодо ситуації в Харкові та області запропонував проаналізувати доцільність відновлення пошкоджених панельних будинків.

Під час поїздки до Харкова він оглянув зруйновані житлові будинки в Салтівському районі та запропонував прибрати панельні будинки не лише на зруйнованих територіях, а й по всій країні.

Якщо вже так сталося і в нас війна, то чи не варто розглянути можливість прибрати по всій країні панельні будинки, особливо на зруйнованих територіях, – зазначив він.

На переконання глави держави, це ще й нагода модернізувати країну та міста та побудувати сучасне житло. Він додав, що нові будинки потрібно зводити обов'язково з бомбосховищами та укриттями.

Раніше ми розповідали, що Київ розпочинає реконструкцію та капремонт житлових будинків і приміщень соціальної інфраструктури столиці, пошкоджених обстрілами російських загарбників.

На ці потреби столиця виділяє з бюджету майже 600 мільйонів гривень.

Також вчора під свого звернення Володимир Зеленський нагадав киянам, що війна в країні ще не закінчилась. Він закликав містян пам’ятати, чого коштував захист столиці і скільки захисників віддало життя за можливість киянам просто гуляти вулицями міста.

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW