У Житомирі нацгвардійці затримали причетного до крадіжки планшетного комп’ютера



28 травня до поліції звернувся підприємець із повідомленням про крадіжку з його крамниці планшетного комп’ютера. Правоохоронці виявили причетного до правопорушення на місцевому ринку, коли той намагався продати викрадене. Нині триває досудове розслідування.

Читайте також: Протитанкіст ЗСУ: «У планах – довести рахунок знищеної ворожої бронетехніки до сотні»

До Житомирського райуправління поліції надійшло повідомлення від 34-річного житомирянина про крадіжку з його магазина. Чоловік розповів, що з напіввідкритої вітрини хтось витягнув планшет вартістю майже 4 тисячі гривень. Ймовірно, подія сталася близько 1,5 години тому. Поліцейські зареєстрували повідомлення відповідним чином та розпочали першочергові заходи із встановлення обставин події.

Тим часом військовослужбовці Нацгвардії, які патрулювали вулиці обласного центру, звернули увагу на чоловіка поблизу місцевого ринку. Він продавав планшетний комп’ютер. Гвардійці перевірили документи чоловіка та його товар за відповідними обліками. Як з’ясувалось, 37-річний житомирянин намагався продати саме той планшет, який і було викрадено кількома годинами раніше.

За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського РУП, працівники якої й задокументували всі обставини та вилучили викрадене.

Нині розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Відповідно до чинного законодавства таємне викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Читайте також: На Житомирщині виявили уламки ще однієї ворожої ракети - поліція документує воєнні злочини рашистів

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW