Авдіївку обстрілюють 16 годин на добу, але ЗСУ тримають лінію: подробиці



Авдіївку, яка знаходиться в центральній частині Донецької області обстрілюють 16 годин на добу, у місті не залишилось жодної вцілілої будівлі. Але пропри це там жодного метра української землі не захоплено ворогом.

Про це повідомив голова Авдіївської ВЦА Віталій Барабаш в ефірі телемарафону. 

"Стратегія росіян зрозуміла. Коли противник не може взяти лінію оборони — він нищить цивільну інфраструктуру. Обстріли по місту тривають до 16 годин на добу. В Авдіївки немає жодного вцілілого будинку. Це не є повністю зруйноване місто, але в багатоповерхівках немає вікон. Є будівлі, які вже неможливо відновити", — сказав Барабаш.

Зазначається, що останніми днями ворог обстріляв Донеччину з реактивних систем залпового вогню "Град", артилерії, танків, стрілецької зброї. Але лінія фронту на місці.

Авдіївку обстрілюють 16 годин на добу, але ЗСУ тримають лінію: подробиці , фото-1

"Заходять ДРГ, дрони-камікадзе, була застосована хімічна зброя, вони перевдягаються у нашу форму, заходять на позиції, називають позивний хлопців, які загинули. Але лінія фронту навколо міста тримається ЗСУ", — наголосив Барабаш.

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в ефірі національного телемарафону заявив, що в Авдіївка - це зараз один із запекліших напрямків.

"Ситуація вздовж лінії фронту складна. Обстріли не припиняються. Найбільш гаряче у Авдіївці, Торецьку, на Бахмутському напрямку. Ворог не припиняє спроб змінити свої позиції. Але станом на "зараз" йому це не вдається", - повідомив очільник області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW