25 українських команд зібрали кошти для ЗСУ на благодійному кібертурнірі «Кубок Єдності»



25 українських команд з усієї України - Дніпра, Києва, Івано-Франківська, Вінниці, Тернополю, Рівного, Полтави, Львову, Кривого Рогу, Харкова, Житомира – минулого тижня позмагалися у Dota 2 та CS:GO аби зібрати кошти на підтримку Збройних сил країни.

Про це повідомляє редакція 056. 

Відтак, змагання із кіберспорту стали не лише видом активного відпочинку, але і об'єднали молодь з благодійною метою.

Платформою для проведення турніру стала WePlay Compete – повністю автоматизована турнірна платформа для CS:GO, Dota 2, League of Legends, Mortal Kombat 11 та інших ігор. Зараз нею користується понад 350 тисяч гравців. На платформі проходять щоденні турніри з усіх дисциплін, що підтримуються, а також партнерські турніри.

Організаторами турніру «Кубок Єдності» виступили DNU Esports, ГО «Асоціація Ноосфера» та НТУ «Дніпровська політехніка».

“Подібні турніри не тільки дозволяють людям відволіктися й відпочити, але й допомагають нашим військовим здобути перемогу. Турнір пройшов вдало, дякуємо за підтримку партнерам та всім гравцям”, – прокоментувала команда DNU Esports.

«Асоціація Ноосфера» – це громадська організація з українським корінням. Як і наш засновник, філантроп, бізнесмен у сфері IT технологій та інженерії Макс Поляков, ми хочемо підтримати нашу країну в такі жахливі часи, – каже керівниця соціальних проєктів Noosphere Ольга Зима. – За допомогою цієї ініціативи будь-який фанат кіберспорту може підтримати Україну та зробити внесок у нашу майбутню перемогу».

За час турніру організатори зібрали 7000 гривень благодійних внесків від учасників. Зібрані кошти, а також 5000 гривень від головного партнеру турніру IT-компанії Yalantis, будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

Переможці турніру «Кубок Єдності» отримали фірмові чашки, а фіналісти – подарунки від ГО «Асоціація Ноосфера».

Переможцями турніру стали:

  • у CS:GO: 1 місце – BLACKPINK, 2 місце – Cossack Esports.
  • у Dota 2: 1 місце – HotHeadedGaming, 2 місце – PerpectivePlayers.

Ми раді, що нам випала нагода взяти участь в турнірі, метою якого була підтримка ЗСУ. Сподіваємося на те, що це не останній турнір, який несе таку благородну мету. Закликаємо всіх невпинно підтримувати наші Збройні Сили та волонтерів, а також віримо в безумовну перемогу України!”, – поділився відгуком про подію Микола, капітан команди Hot Headed Gaming (1 місце у Dota 2).

Для довідки:

ГО «Асоціація Ноосфера» | noosphereglobal.com 

«Асоціація Ноосфера» – некомерційна громадська організація, заснована Максом Поляковим для науково-дослідних і освітніх цілей. Місія Noosphere – стимулювати відкриття, використання і поширення наукових знань, а також інтерес суспільства і бізнесу до науки. Серед відомих ініціатив організації: мережа інноваційних лабораторій Noosphere Engineering School, фестиваль робототехніки BestRoboFest, конкурс інженерних стартапів Vernadsky Challenge і конкурс дитячих космічних малюнків Noosphere Space Art Challenge.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW