Проєкт «Поліцейський офіцер_громади» успішно реалізується у Райгородоцькій громаді Бердичівщині



27 травня представники Райгородоцької громади разом з керівниками відділу превентивної діяльності Бердичівський районний відділ поліції Житомирщини обговорили ефективність роботи поліцейських офіцерів громади та подальшу взаємну співпрацю. На маленьких місцевих жителів чекав пізнавальний захід від шерифів.

Райгородоцька сільська територіальна громада єдина поки у Бердичівському районі, де втілено проєкт «Поліцейський офіцер громади». Нині на ввіреній території працюють два поліцейських офіцери – капітан поліції Олександр Коломієць та лейтенант поліції Дмитро Павлюк. Вони обслуговують 21 населений пункт, де проживає більше 9 тисяч людей. Аби стати шерифами, поліцейські пройшли конкурсний відбір та спеціальне навчання.

Напередодні 3-ї річниці старту проекту «Поліцейський офіцер громади» в Україні Райгородоцький сільський голова Максим Самчик подякував місцевим шерифам за їх працю та відзначив грамотами.

Тим часом ювенальні поліцейські підготували для юних жителів громади пізнавальний захід. Діти познайомилися з роботою правоохоронців та рятувальників. Мали змогу посидіти в спеціальних автомобілях та приміряли на себе їх засоби індивідуального захисту: шоломи, бронежилети тощо.

А тренери-інструктори від Товариства Червоного Хреста розповіли дітлахам про першу домедичну допомогу.

Навички службового собаки Арчі продемонстрував малечі поліцейський-кінолог. Пес слухняно виконував усі команди, що викликало неабиякий захват у дітей.

Заступник начальника поліції Бердичівського райвідділу Олексій Заверуха подякував сільському голові за тісну співпрацю та взаємодію.

Під час заходу присутні вшанували пам’ять полеглих захисників України хвилиною мовчання.

Поліція Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW