На окупованій Херсонщині шляхи виїзду на підконтрольні Україні території повністю заблокували, - ВІДЕО



Ситуація на лінії зіткнення має свою динаміку. Внаслідок контрнаступальних дій наших військ ворогу завдано суттєвих втрат і йому доводиться займати оборону на невигідних недообладнаних рубежах.

Про оперативну обстановку на півдні України повідомляє ОК "Південь".

Повідомляється, що бойові дії тривають. Загарбники продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру в населених пунктах вздовж адмінмежи Миколаївщини та Херсонщини. Знов атаковано Миколаїв реактивними системами залпового вогню. З відчаю ворог намагається болюче вжалити і знов влучає в житлові квартали. Попередньо, є поранені серед цивільного населення. Інформація уточнюється.

На окупованій Херсонщині шляхи виїзду на підконтрольні Україні території повністю заблокували. Автівки, якими люди намагаються виїхати з окупованих територій, ретельно фільтрують та повертають назад.

Не отримавши позитивної реакції світової спільноти на свою заяву про нібито готовність створення гуманітарних коридорів для виведення цивільних суден з заблокованих портів України, рашисти продовжують блокаду.

Їх корабельне угруповання лишається без змін, підтримуючи загрозу ракетних ударів. Також високою залишається імовірність атак стратегічною авіацією.

Дотримуйтесь заходів та алгоритмів безпеки. Пильнуйте ситуацію і дії підозрілих осіб, інформуйте компетентні органи, не розголошуйте відомостей про діяльність та переміщення наших підрозділів, не наражайте себе на небезпеку на узбережжі та в інших заборонених для відвідування зонах.

Довіряйте силам оборони та робіть свій вклад у Перемогу!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW