У Житомирі кінотеатри відновили роботу: що робитимуть у разі тривоги та чи раді містяни



На екрані культова українська стрічка «Тіні забутих предків», а у залі пів сотні глядачів. Житомиряни та гості міста уперше змогли подивитися фільм у кінотеатрі, а не вдома на дивані.

«Кінотеатр після досить тривалої перерви, тьохмісячної відновлює свою роботу і хотілося зробити перший кінопоказ саме класикою українського кіно, яке відоме на увесь світ» — розповіла заступниця директора КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів» Інна Сергійчук.

Тепер показ саме українського кінематографу тут хочуть зробити традицією.

Людей також запрошували на допрем’єрний перегляд анімаційної пригоди «Поганці». Для дорослих квиток коштуватиме 75 гривень, а для дітей — 55. Розклад сеансів можна побачити на сайті закладу. Утім є люди, які у кінотеатри ще побоюються ходити. Або ж ще важко переключитися на позитив.

Перегляд фільму русня не обірвала. Утім у кінотеатрі безпеку своїх глядачів ставлять на перше місце, а тому у разі повітряної тривоги показ відразу призупинять, а людей направлять у найближчі укриття.

І якщо таки тривога не дозволить додивитися фільм до кінця глядачі можуть залишитися на наступний сеанс або ж прийти у інший будь який зручний день. Та й здебільшого, житомиряни зізнаються, уже давно хотіли змінити картинку і таки раді, що кінотеатри відновили роботу.

Відновили свою роботу й інші кінотеатри міста, адже кількість добра у світі немає зменшуватись через русню.

Джерело: sk1.tv



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW