У селі на Полтавщині чоловік під час бійки вдарив суперника ножем у груди: потерпілий у тяжкому стані



27-го травня, близько 22:30, до поліції у місті Кобеляки надійшло повідомлення від медиків про те, що у одному із сіл Білицької громади 44-річний місцевий житель отримав ножове поранення грудної клітки. На місці події правоохоронці затримали 48-річного чоловіка, який спричинив потерпілому тяжкі тілесні ушкодження. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області.

-Під час проведення першочергових слідчих дій встановлено, що між місцевими чоловіками, які разом проводили дозвілля, виникла сварка, яка переросла у бійку. Унаслідок конфлікту 48-річний власник помешкання завдав ножове поранення  чоловікові,  1974 року народження. Наразі слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, затримали правопорушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу, - повідомив Володимир Кузьменко, очільник відділення №2 (м.Кобеляки) Полтавського райуправління поліції.

За фактом у поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Нападнику загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Нагадаємо, на Полтавщині судитимуть чоловіка, який скоїв вбивство жінки у 2016-му році.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram. Разом тримаємо інформаційну оборону. Україна переможе!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW