У Чернівцях запустили прокат електросамокатів



У Чернівцях запрацював прокат електросамокатів від компанії Bolt.

Послуга доступна усім охочим, лишень потрібно завантажити відповідний застосунок, пише Сайт міста Чернівці 0372.ua.

Чернівецька міська рада ініціювала запровадження послуги з прокату електросамокатів зі сподіваннями: що вони не лише підвищать мобільність мешканців, але й допоможуть розвантажити громадський транспорт, зменшать кількість заторів на дорогах та загазованість повітря. 

Аби взяти на прокат електросамокат, необхідно завантажити спеціальний застосунок в App Store або Google Play. З його допомогою можна знайти найближчий вільний самокат, розблокувати його та розрахуватись за поїздку.

Вимоги до користувачів максимально прості: перед першим користуванням пройти інструктаж, дотримуватись правил дорожнього руху, а також паркувати самокат так, щоб він не заважав пішоходам.

Ціна прокату складається з плати за розблокування та похвилинного тарифу. Вартість розблокування – 5 гривень, а хвилина поїздки коштуватиме 1,5 гривні.

Кожна поїздка з Bolt застрахована. Страховка діє з моменту розблокування і до моменту блокування самоката. Вона поширюється також на третіх осіб, які можуть постраждати внаслідок дій користувачів електросамоката.

Читайте також: Цьогоріч на Буковині планують оздоровити близько 7 тисяч дітей



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW