Битви на Донбасі



Росія планувала оточити та розгромити сили ООС на сході України до 9травня, однак досі не може цього зробити, адже Збройні сили України використовують тактику мобільної війни, діють злагоджено, раптово, застигають ворога зненацька, російські ж війська звикли діяти за застарілою тактикою часів Другої світової війни.

Плани рф щодо захоплення українських територій і військ постійно переглядаються у напрямку постановки більш скромних цілей, ворог не розраховував на такий сильний спротив та бойовий дух української армії та змушений згортати свої амбіції.

Збройні сили України ведуть маневрену оборону: на окремих ділянках фронту змінюють позиції, відходять убік, за сприятливих умов проводять контрнаступ, це дозволяє зберегти людей та техніку, а також нанести противнику максимальних втрат в живій силі та озброєнні.

Тимчасові успіхи ворога пояснюються поки що значною перевагою в особовому складі та засобах вогневого ураження, але за допомогою ленд-лізу Збройні сили України з часом відправлятимуть ситуацію на свою користь, американські гаубиці М777 вже знищують «рашистів» на фронті, на черзі нові поставки важкого озброєння та техніки.

В окремих локальних боях зараз для України в пріоритеті зберегти особовий склад і життя цивільного населення, ніж утримувати випалені ворогом ділянки територій втрачаючи людей та техніку, яка буде ще потрібна для звільнення України.

Зараз війна перейшла в ту стадію коли потрібні виважені стратегічно продумані рішення, з метою переграти ворога та отримати перемогу в майбутньому, а не маленькі ситуативні перемоги та успіхи, які не впливають на загальну картину бойових дій в цілому.

Прийде час і всі території України будуть звільнені!





AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW