Евакуація жителів Чернігова та області: Чаус прокоментував чутки



До Чернігівської ОВА надходить велика кількість запитів щодо можливої евакуації мешканців міста та області. З цього приводу В‘ячеслав Чаус записав відеозвернення, в якому зазначив, що ці чутки розпускають ворожі інформаційні війська.

Також він зазначив, що ситуація в області залишається стабільною, хоч російські окупанти й обстрілюють періодично прикордоння.

«Якщо буде потреба в евакуації, ми про це обов‘язково скажемо і забезпечимо її реалізацію», – запевнив В‘ячеслав Чаус.

Бажаю здоров‘я, чернігівці!

Сьогодні дуже багато надходить запитів щодо можливої, чомусь, евакуації мешканців міста Чернігова або інших населених пунктів Чернігівської області. Пам‘ятаєте, ми про це говорили. Є у ворога спеціальні інформаційні війська, війська інформаційної боротьби, і вони, не забуваємо, працюють.

У мене велике прохання, нічого не змінилося, ми довіряємо інформації виключно з офіційних джерел. Якщо буде потреба в евакуації, ми про це обов‘язково скажемо і забезпечимо її реалізацію.

На сьогодні ситуація в області стабільна. Здійснюються частково, періодично обстріли прикордоння. Наші Збройні Сили адекватно реагують, прикордонники несуть свою службу. Тому, будь ласка, велике прохання до всіх заспокоїтися.

Гарного вечора! Вірю в Бога і в Збройні Сили України! З Богом!

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW