На Закарпатті після аудиту звільнили директорів чотирьох лісництв



Директорів чотирьох лісництв на Закарпатті звільнили після проведення внутрішнього аудиту Держлісагенства України.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook керівниця Закарпатського обласного управління Лісомисливського господарства Вікторія Білоусова, передає Суспільне.

Таке кадрове рішення прийняли після виявлених у лісництвах порушень.

У повідомленні на сторінці Вікторії Білоусової зазначили, що контракти розірвали з директорами чотирьох державних підприємств: ДП "Мокрянське ЛМГ", ДП "Довжанське ЛМГ", ДП "Брустурянське ЛМГ" та ДП "Ужгородське ЛГ".

"У цих лісництвах порушення настільки очевидні та доказові, що без притягнення до відповідальності ніхто не залишиться. Всі матеріали справ вже передано до Закарпатської обласної прокуратури", — йдеться у повідомленні Вікторії Білоусової.

Частину порушень виявлених під час аудиту на закарпатських лісництвах зачитав голова Державного лісового агенства України Юрій Болоховець під час візиту на Закарпаття.

"У ДП "Ужгородський лісгосп" проведеною інвентаризацією лісопродукції на нижньому складі встановлена нестача дров’яної деревини промислового використання твердих порід об’ємом 179,8 куб. м на суму 320,4 тис. гривень. У ДП "Брустурянське ЛМГ" в актах виконаних робіт з природного поновлення безпідставно списано 1137,8 тис. гривень. У ДП "Довжанське ЛМГ", ДП "Ужгородський лісгосп" та ДП "Брустурянське ЛМГ" виявлено незаконну рубку, внаслідок чого завдано шкоду лісовому господарству в сумі 375,7 тис. гривень. Дані бухгалтерського обліку не відповідають даним електронного обліку деревини, що призводить до безконтрольного списання бирок під час заготівлі деревини", — йдеться у повідомленні на сторінці Юрія Болоховця у Facebook.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW