"То була найсмачніша кава у моєму житті": військовослужбовець розповів, як його командиру вдалося дістати в Попасній цілий термос кави



Попри обстріли та справжнє пекло у Попасній, командир одного з відділень, ризикуючи власним життя, приніс каву своїм військовослужбовцям. Для нас цей напій щоденний та звичний, а от для військових, які хнаходять у зоні активних бойових дій - розкіш.

Асторію про командира, який ризикуючи власним життям, приніс своїм хлопцям каву, розповів Антон, кулеметник з Черкаського батальйону Сил ТрО ЗСУ. 

"У Попасній було справжнє пекло. Ми стримували наступ окупантів. Постійні атаки - хвиля за хвилею. Міномети, АГС, танки, піхота. Коли трохи заспокоїлось, командир нашого відділення каже: «Я на сусідню позицію. Піду сам, у мене там справа». Ми здивувались, але нічого не сказали, бо довіряємо йому залізно. Перебігти від позиції до позиції в Попасній було ще тою прогулянкою - ти повзеш, лежиш, спостерігаєш, якщо треба стріляєш, підхоплюєшся, перебігаєш, падаєш, повзеш, знову лежиш. І так по колу. Таким чином наш командир Євген вирішив «побігти» до сусідів. Повертається десь за годину, очі горять і каже: «Насолоджуйтеся!». І дає нам цілий термос кави! Уявляєте, як ми мріяли про гарячу каву? Хоча б одну на всіх. А тут цілий термос! Виявилося, що у сусіднього підрозділу з’явилася можливість закип'ятити води, а Євгену передали трохи свіжозмеленої кави. То була найсмачніша кава в моєму житті!".
Боєць каже, що коли командир дотримується свого основного принципу: "люди понад усе!" і турбується про "своїх", то це додає відчуття, що все не дарма, що всі працюють в одній команді.

Сам же герой історії, Євген - командир відділення 156 батальйону Сил ТрО ЗСУ. Чоловік уже бачив війну, в 2015-2016 воював в АТО. В складних умовах Євген зумів вивести із оточення та вберегти своїх бійців. Зараз, перебуваючи після контузії у госпіталі, воїн не витрачає час даремно і покращує свої навички з першої медичної допомоги.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин фото та відео!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW