Тиждень ховав труп на балконі і викинув його у ставок: у Харкові чоловіка будуть судити за вбивство жінки, - ФОТО



У Харкові чоловік забив до смерті жінку.

Слобідська окружна прокуратура Харкова затвердила та направила до Ленінського районного суду Полтави обвинувальний акт щодо раніше судимого 50-річного чоловіка за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України). Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що у грудні 2021 року 42-річна харків’янка разом з іншими знайомими пила алкоголь в гостях у 50-річного сусіда. Після цього між ними виник конфлікт, в ході якого чоловік вдарив жінку кулаком в обличчя - вона впала на підлогу. Він продовжив бити жінку ногами по тулубу, внаслідок чого потерпіла померла.

Чоловік відніс тіло жінки на балкон, де воно пролежало більше тижня. Потім рецидивіст поклав труп у мішок, зв’язав ноги потерпілої між собою шнурком, скотчем примотав до стоп шматки асфальту та викинув його у ставок по вулиці Грозненській. 8 січня 2022 року перехожа виявила труп жінки.

У подальшому чоловіку повідомили про підозру та взяли під варту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Тиждень ховав труп на балконі і викинув його у ставок: у Харкові чоловіка будуть судити за вбивство жінки, - ФОТО, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW