Kalush Orchestra виставив рожеву панаму та приз "Євробачення-2022" на аукціон



Гурт віддає рожеву панамку і кришталевий кубок-мікрофон для збору донатів на допомогу Збройним силам України.

Символи перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні" тепер допомагатимуть робити перемогу України у війні з російськими окупантами. Kalush Orchestra проведуть разом з Благодійним Фондом Сергія Притули дві акції одночасно. Про це повідомляє ТСН.

Зазначимо, це буде розіграш рожевої панами, в якій на "Євробаченні" виступав фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк. Щоб взяти участь, треба задонатити від 200 грн (або від 5 євро) у банку від Monobank Фонду Притули. Більше донатів – більше шансів перемогти. Партнери гурту з Monobank рандомно оберуть переможця серед всіх благодійників.

Та аукціон кришталевого кубка-мікрофона переможця "Євробачення-2022". Його отримує той, хто зробить найбільший загальний внесок на банку Фонду Притули або ж у крипті на криптогаманець Фонду Сергія Притули. Усі кошти з аукціону підуть на рахунок Благодійного фонду Сергія Притули для допомоги Збройним Силам України. Це перший у світі аукціон з кубком переможця "Євробачення" для допомоги армії.

Початок розіграшу та аукціону 25 травня об 11:00 ранку. Він відбуватиметься на платформі Monobank та MetaHistory. За переможний кришталевий мікрофон Kalush Orchestra ставки приймаються і в звичайній валюті, і в криптовалюті на гаманець Фонду Притули.

Триватимуть обидва заходи до 28 травня 19:00. Завершиться все спільним прямим ефіром Сергія Притули і Олега Псюка у соцмережах.

Нагадаємо, що гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania перемогли на "Євробаченні-2022" з загальною рекордною оцінкою у 631 бал. Це третя перемога України на "Євробаченні", але перша – повністю українськомовної пісні.

Читайте також: Kalush Orchestra презентував свій кліп на переможну пісню "Стефанія"



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW