Поліція затримала двох чоловіків, які вбили мешканця Кременчука



На Полтавщині поліція підозрює двох місцевих чоловіків, 1990 та 1987 років народження, у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть 48-річного місцевого жителя. Фігурантів затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчими під процесуальним керівництвом прокуратури, вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

До поліції Полтавщини 24-го травня, близько 7:00, надійшла інформація про виявлення на лавці, біля однієї із багатоповерхівок по вулиці Небесної Сотні, тіла чоловіка зі слідами насильницької смерті.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції.

Олександр Лянний, тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділення №1 (Крюків) Кременчуцького районного управління поліції, повідомив: «Під час першочергових оперативно-розшукових та слідчих дій за кілька годин оперативники та слідчі встановили, що в одній із квартир між трьома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Внаслідок бійки 48-річний місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження не сумісні із життям. Аби приховати злочин, 34-річний та 31-річний чоловіки винесли тіло загиблого на вулицю та поклали на лавку біля під’їзду. Слідчі речові докази вилучили. Фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу».

Водій легковика на смерть збив 29-річного пішохода



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW