Наслідки рашиських обстрілів на Миколаївщині: ліквідовано одну пожежу та вилучено 56 боєприпасів,- ФОТО



Минулої доби у Миколаївській області вогнеборці ліквідували 8 пожеж, одна з яких виникла внаслідок ворожих обстрілів.

Як повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, через потрапляння боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій, виникла пожежа гаражів у смт Первомайське Миколаївського району. Силами вогнеборців пожежу трьох гаражів ліквідовано на площі 100 кв. м не допущено розповсюдження вогню на інші будівлі гаражного кооперативу.

З інших причин за минулу добу пожежники ліквідували пожежу на автозаправній станції. Внаслідок пожежі постраждав чоловік, якого госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні у важкому стані.

Рятівника ліквідовано горіння автомобілів Volkswagen Jetta та Ford Focus. Пожежі зафіксовано на автодорозі в селі Зелений Гай Миколаївського району та в селі Мартинівка Вознесенського району. В селі Довга Пристань Первомайського району зайнялась господарча споруда. Вогнеборці ліквідували горіння на площі 36 кв. м, врятувавши поряд розташований житловий будинок. Причина пожежі встановлюється. 

Також ліквідовано три пожежі в екосистемах. Горіли суха трава та сміття на відкритих територіях Вознесенська та Миколаєва. Рятувальниками забезпечено оперативне реагування та гасіння. Площа яку пройшов вогонь склала 2,5 га, спричинило займання необережне поводження з вогнем.

Піротехніками ДСНС відпрацьовано 12 звернень та вилучено 56 боєприпасів. Загалом з початку війни вилучено 2105 вибухонебезпечних предметів та відреаговано на 2939 заявок.

Пожежі на МиколаївщиніПожежі на Миколаївщині

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW