Подоляк назвав піар-позицією уряду Угорщини запровадження надзвичайного стану



Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк назвав піар-позицією уряду Угорщини запровадження надзвичайного стану.

Про це він сказав в ефірі загальнонаціонального телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу, пише Сайт міста Чернівці 0372.ua.

«Це піар-позиція уряду Угорщини. Такі позиції постійно. Вони ж спілкуються, напевно, у них є лобі російське, є певний контакт із російською федерацією. Вони зараз починають відпрацьовувати програму максимальної кількості інформаційних приводів, які були би не на руку Україні чи європейської проукраїнської єдності», - зауважив Подоляк.

Він вважає, що це певним чином може створити інформаційні приводи для того, щоб світова спільнота заговорила про проблеми, спричинені повномасштабною російсько-українською війною. Зокрема, він акцентував на продовольчій кризі, яка може розпочатися в світі. На його думку, задля розв’язання цієї проблеми світ може запропонувати припинити вогонь, зупинитися на нинішніх позиціях, дати можливість транспортувати кудись українське зерно.

«Давайте це зробимо. Тільки без припинення вогню. Давайте це зробимо, коли російська федерація піде геть, куди там ходить постійно російський кораблик, нехай вони туди йдуть собі. А ми тоді будемо транспортувати світу все. Чому? Тому що ми, на відміну від російської федерації, свої зобов’язання виконуємо в повному обсязі», - підкреслив радник керівника ОП.

Читайте також:ІТ-армія з 16 по 22 травня атакувала понад 400 онлайн-ресурсів російської федерації

Суд в Україні засудив першого російського військового до довічного позбалення волі



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW