Житель Одещини лопатою огрів лопатою переселенця з Харківщини, - ФОТО



Поліцейські оголосили жителю Подільщини підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень 24-річному уродженцю Харківської області. За скоєне 43-річному мешканцю Куяльницької громади загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили в ГУНП Одещини. 

За інформацією правоохоронців, конфлікт стався під час застілля в будинку підозрюваного, який запросив сім'ю переселенців з Харківщини у гості. Як з’ясували поліцейські, захмелілий молодик влаштував безпричинну сварку зі своєю вагітною дружиною, почав штовхати та шарпати її. Спроби заспокоїти гостя виявилися марними, словесна суперечка переросла в бійку, яка завершилася тим, що господар вдарив молодика лопатою по голові, від чого той знепритомнів.

Потерпілого з травмами голови госпіталізували, зараз його стан задовільний. Правоохоронці вилучили з місця події речові докази та затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень йому оголосили підозру за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Житель Одещини лопатою огрів лопатою переселенця з Харківщини, - ФОТО , фото-3

Слідчі дії тривають під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW