На Буковині незабаром відкриють два контрольно-пропускні пункти



На Буковині незабаром відкриють два контрольно-пропускні пункти – «Дяківці» та «Красноїльськ», ,  пише Сайт міста Чернівці 0372.ua

Фінансування для їхньої реконструкції гарантує Європейський союз. Відтак тут розбудовуватимуть інфраструктуру для вантажівок.

Про це ішлося під час зустрічі на міжнародному пункті пропуску «Порубне-Сірет», в якій взяли участь начальник Чернівецької ОВА Сергій Осачук, голова Державної митної служби України Вячеслав Демченко, голова Митної служби Румунії Богдан Мігей, перший заступник Міністра інфраструктури України Василь Шкураков, голова Сучавської повітової ради Георге Флутор.

 «В Україні тривають кровопролитні бої. Ми відчуваємо підтримку наших сусідів. Не забудемо, як три місяці тому Румунія прихистила тисячі українських біженців, захистивши їх від російської агресії та смерті. Бажаю нам, щоб набуття Україною статусу країни-кандидата на членство у ЄС ознаменувалося відкриттям двох пунктів перетину кордону», – сказав Сергій Осачук.

Він також наголосив на тому, що багаторічний процес будівництва двох КПП зрушився з місця завдяки зусиллям на дипломатичному рівні, роботі митної служби, а також підтримці Президента України та Європейського Союзу.

На Буковині незабаром відкриють два контрольно-пропускні пункти , фото-1

Читайте також: Камери фіксації порушень правил дорожнього руху повертають порядок на автошляхах

"Укрпошта" випустить нову марку про русскій воєнний корабль



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW