Командиру нацгвардії рф, що брав участь у захопленні ЗАЕС, повідомили по підозру



Правоохоронці заочно повідомили про підозру командиру військової частини федеральної служби військ національної гвардії рф, що брав участь у захопленні Запорізької АЕС в Енергодарі.

Про це повідомили у ЗОВА, передає 061.

Російський військовослужбовець, що командував однією із двох батальйонно-тактичних груп збройних сил та національної гвардії рф, віддав наказ про напад та силове захоплення із застосуванням зброї Запорізької АЕС. В результаті цього загинуло дві особи та пошкоджено споруди ЗАЄС.

За інформацією телеграм-каналів Енергодару, мова йде про підполковника Олексія Решетньова - командира в/ч 3424 в Нижньогородської області.  

Командиру нацгвардії рф, що брав участь у захопленні ЗАЕС, повідомили по підозру , фото-1

Нагадаємо, прокуратура повідомила про підозру російському генералу, що видав наказ штурмувати Запорізьку АЕС.

Як раніше писав 061, Запорізьку АЕС штурмом захопили вночі 4 березня. У результаті нападу окупантів загинули чотири військовослужбовці Національної гвардії України. За даними Держінспекції ядерного регулювання, артилерійські снаряди пошкодили будівлю реакторного відділення енергоблоку №1, також снаряди виявили на території майданчика Сухого сховища відпрацьованого ядерного палива. Значні ушкодженні зазнала будівля учбово-тренувального центру, яка розташована поруч з промисловим майданчиком АЕС.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW