«Пробудженні мистецтвом» — музичний марафон від житомирської філармонії



Дорогі друзі!

Житомирська обласна філармонія ім. С. Ріхтера робить все можливе для того, щоб ви могли насолоджуватись улюбленою музикою та нашими колективами, знаходячись у безпечних місцях. Для цього ми створили для вас музичний марафон «Пробудженні мистецтвом», який містить в собі, як улюблені композиції колективів, так і нові твори.

Марафон складається з декількох частин. У другій частині беруть участь: Поліський академічний ансамбль пісні і танцю «Льонок» ім. І. Сльоти, солістка філармонії Світлана Ніконорова, Народний фольклорний ансамбль «Громиця» культурно-мистецького центру Дарницького району міста Київ, «Eugene`s Band», Академічна хорова капела «Орея» та гурт «Древляни».

Читайте також: Очистка русла Тетерева триває! ФОТО

Марафон відбудеться 22 травня о 17:00, о 20:00 відео буде прибрано з каналу.

Перегляд буде можливий тільки за посиланням на нашому Youtube каналі, яке буде відправлено вам на вашу електронну адресу, за 10 хвилин до початку, яку ви вкажете під час купівлі онлайн — квитка перед початком марафону. Продаж квитків припиняється за 10 хвилин до початку. Кількість місць обмежена!

Квитки за посиланням.

Для тих хто перебуває за кордоном є можливість оплати через валютний рахунок. Після оплати, в особисті повідомлення на нашу сторінку Facebook з вашої сторони відправляється «скриншот» про переказ коштів, а у відповідь ми висилаємо вам посилання на марафон у Youtube. Вартість квитка (Послуги з надання перегляду) коштує — 3€

Номер валютного рахунку:

КП «Житомирська обласна філармонія ім. С.Ріхтера» ЖОР

Код ЄДРПОУ 02225358

UA643052990000026000016410579

Джерело: Житомирська філармонія

Читайте також: Білий лелека: Символізм в українській культурі

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook
«Пробудженні мистецтвом» — музичний марафон від житомирської філармонії, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW