"Епіцентр" звинуватили у продажі бронежилетів, які безкоштовно волонтери роздають ЗСУ



Вчора, 17 травня, близько 12-ої години на сторінці у Фейсбук ЛОК- Львівський Оборонний Кластер з'явилася інформація про те, що в мережі магазинів "Епіцентр" бронежелети, які волонтери безкоштовно роздають для потреб українських військових.

В Епіцентрі пояснили свою позицію.

"Бронежилети ТЕМ1, ТЕМ2 поставлені в мережу торговельних центрів "Епіцентр К" компанією "Група Венето". Компанія "Група Венето" надала всі необхідні документи на товар: товарні накладні, сертифікати випробувань та якості. Відповідно, ТОВ "Епіцентр К" правомірно закупив сертифікований товар з усіма підтверджуючими документами", - йдеться у повідомленні "Епіцентру".

 Від активістів до СБУ надійшло звернення з проханням перевірити вищезазначені бронежилети. Вони здались їм схожими на ті, що були в гуманітарній допомозі для ЗСУ. У зв'язку з цим було вилучено з продажу бронежилети ТЕМ1 з декількох торговельних центрів.

За словами представників торгової мережі, Епіцентр є добросовісним набувачем товару та надав до СБУ всі документи, які отримав від компанії "Група Венето. Всі документи вже надано компанією в прокуратуру. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW