У Києві оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки



У Києві протягом двох днів - 17 та 18 травня - оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Про це з посиланням на Укргідрометцентр повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

У місті суворо заборонено відвідувати ліси та лісопаркові зони, а також заїжджати туди на будь-якому транспорті, – йдеться в повідомленні КМДА.

Зазначається також, що у передмісті й досі тривають роботи з розмінування. Оскільки частина лісових територій була зоною бойових дій, то там досі можуть залишатись вибухонебезпечні предмети.

Це створює загрозу життю не лише для громадян, але й для вогнеборців у разі пожежі, – наголосили в КМДА.

Раніше ми повідомляли про те, що Київрада ухвалила рішення від 16 травня відновити оплату паркування, повідомляють в КМДА. Сервіс безготівкової оплати паркування знову працює в застосунку "Київ Цифровий". Відомо, що паркування буде платним лише в будні з 8:00 до 22:00. В інший час у будні та цілий день у суботу та неділю — паркування безкоштовне.

Також ми писали, що у разі повторного наступу армії рф на Київ розроблено новий план з оборони столиці. Новий план враховує помилки та неточності попереднього. Про це під час національного телемарафону повідомив голова штабу Київської військової адміністрації Сергій Корнійчук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW