"Ні війні": у росія на 30 тисяч рублів оштрафували вчительку через аватарку в соцмережі



Вчительку з російського села Шестаково в Смоленській області оштрафували за напис "Ні війні" на аватарці в соціальній мережі "ВКонтакте". Жінці доведеться заплатити 30 тисяч рублів.

Про це повідомляє російське видання "7х7",  пише Сайт міста Чернівці 0372.ua з посиланням на УНІАН.

 "Моя відповідь на питання, Навіщо я розмістила в соцмережах аватарку "Ні війні", викликала у них щирий подив. Ще більше вони здивувалися, що я зробила це, бувши обізнана про наслідки. Коли я запитала, чи не знаходять вони безглуздою ситуацію, при якій два здорових мужики, співробітники поліції, женуть поліцейську машину за 20 км в село по бездоріжжю через мою аватарку, вони почали виправдовуватися тим, що це не їхня ініціатива",-розповіла Олександра Коротаєва.

В результаті вчительку оштрафували на 30 тисяч рублів за статтею 20.3.3 "дискредитація російської армії" КоАП Росії.

Водночас Коротаєва аватарку не змінила. За її словами, багато хто підтримав її і саме так"формується громадянське суспільство".

"У школі мене хтось підтримує, є і мілітаристи, але ми намагаємося уникати розмов про спецоперацію, тому що це породжує конфлікти. Але я бачу, як змінюються настрої в моєму оточенні: якщо спочатку люди раділи перемогам, то зараз з'явилася тривога через економічну ситуацію. Люди починають розуміти, що ми кудись не туди пішли", - підсумувала жінка.

Читайте також: Україна виграла битву за Харків, рф відводить війська від міста - експерти

Нафта дорожчає через перспективи ембарго ЄС проти росії



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW