Поліцейські офіцери Піщанської ОТГ доставили в зону бойових дій чергові гуманітарні грузи



Чергова доба роботи правоохоронців видалася дуже ефективною. Під час виїзду поліцейським вдалося евакуювати родину із маленькими дітьми, надати допомогу військовому госпіталю у Донецькій області, та завітати із посилками до наших захисників.

Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Дніпропетровської області:

13 травня правоохоронцями Піщанської територіальної громади здійснено чергові виїзди до Дружківки, Краматорського району. Де поліцейські передали продукти харчування для мешканців селища, та у військовий госпіталь для поранених захисників.

Крім того гуманітарну допомогу отримали військові, котрі стримують ворога з Ізюмського напрямку. Їх офіцер бригади отримав від поліцейських офіцерів громади посилку та лист від друзів.

З м. Лисичанськ поліцейські змогли евакуювати родину із дітьми, які не вистигли покинути місто, та прохали правоохоронців про допомогу. Наразі з ними все гаразд!

Також за проханням волонтерів поліцейські доставили дрони до військових у Донецьку область, яка постійно перебуває під обстрілами.

Того ж дня поліцейські офіцери громади не забули і про своїх колег, які несуть службу на Донеччині, та з нагоди привітали з днем народження керівницю відділу взаємодії з громадами.

 "Поліція Дніпропетровщини висловлює щиру подяку нашим правоохоронцям з управління превентивної діяльності Дніпропетровської області, управління дотримання прав людини Національної поліції України, Благодійному фонду «Нова Галичина», компанії «JM Wirtschaftsberatungs - und Handels GmbH» та компанії ТОВ «Акфорт», за можливість забезпечення допомогою наших військових та всіх хто її потребує. Разом до перемоги!", - правоохоронці області.

Поліцейські офіцери Піщанської ОТГ доставили в зону бойових дій чергові гуманітарні грузи, фото-1Поліцейські офіцери Піщанської ОТГ доставили в зону бойових дій чергові гуманітарні грузи, фото-2

Читайте також:Поліцейські з Піщанської ОТГ доставили гуманітарний груз оборонцям та жителям Донбасу



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW