На Київщині почали будувати житло замість зруйнованого, - ВІДЕО



На Київщині у Бучанському районі будівельники розпочали реалізацію пілотного проекту з будівництва одноповерхових будинків для тих громадян, які залишилися без даху над головою внаслідок військового вторгнення армії рф.

Про це повідомив куратор гуманітарного напрямку Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу, щоб бути в курсі всіх важливих подій.

За словами Кулеби, у Дмитрівці в рамках пілотного проекту планується побудувати на першому етапі п'ять одноповерхових приватних будинків.

А першу будівлю зводять для сім'ї українського захисника, який загинув у боях із російськими окупантами під Ізюмом на Харківщині. Будівлю його сім’ї рашисти зруйнували повністю. Вже закладено фундамент для нового житла, а завершити будівництво повністю планують за місяць.

Загалом, у Дмитрівській громаді внаслідок російського військового вторгнення пошкоджено близько тисячі об'єктів. Це не лише житлові будинки, а й заклади освіти та лікарні.

У штабі оприлюднили і відео про хід будівельних робіт.

Також ми повідомляли про те, що міський голова Києва Віталій Кличко розповів, скільки коштуватиме відновлення зруйнованих будинків через збройну агресію рф у столиці. Про це очільник столиці заявив в загальнонаціонального телемарафону.

Крім цього, ми писали, що 12 травня на Київщині проінспектували хід робіт з відновлення зруйнованого мосту через річку Ірпінь у Стоянці. Його підірвали навмисно ще 25 лютого для того, аби завадити наступу рашистів. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW