Тривають складні переговори за "Азовсталь": окупанти атакують її з неба і землі, а також погрожують їх родинам



російські окупанти атакують Азовсталь з неба і землі. Сотні поранених та виснажених бійців надіються, що їх врятують із заблокованого заводу. Влада України не припиняє спроб цього зробити.

Про це повідомляє сайт 056.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що тривають складні переговори про наступний етап евакуаційної місії — вивезення тяжко поранених та медиків:

"Йдеться про велику кількість людей. Звичайно, робимо все, щоб евакуювати всіх інших, кожного нашого захисника та захисницю. Вже залучили для відповідних переговорів у світі, хто може бути найвпливовішими посередниками", - пояснив він.

Тим часом в азовців кожна година на рахунку. Загарбники атакують завод ракетами і намагаються дістатись їх сімей. Вчора вони оприлюднили в соціальних мережах особисті контакти наречених та дружин військових.

"Атаки з неба, землі та намагання просунутись по суші. Цинічність ворога наростає. Окупанти атакують не тільки Захисників в Азовсталі, але й їх сім’ї. Вчора окупанти оприлюднили в соц мережах особисті контакти (телефони, профілі) наречених та дружин наших Захисників. Найвижчий рівень нелюдяності та цинізму.

Ми всі у невідплатному боргу у Захисників Маріуполя", - повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW