Зірвали вишню, щоб топтати: окупанти розграбовують Мелітополь, лякають місцевих і не випускають їх



Черешнева столиця України - Мелітополь до "спасіння" розвивався як справжнє европейське містечко. Його інфраструктура, благоустрій та краса закохували з першого знайомства. Та через окупацію воно починає нагадувати на депресивне село рф, яке до того ж небезпечне. Зараз там свої "закони" установлюють рашисти та нікчемні зрадники. Через це місто покинули 45-50% жителів, ще хочуть виїхати з міста 6-7 тисяч людей, але окупанти не випускають їх.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на слова мера окупованого Мелітополя Івана Федорова.

"Рашисти ведуть себе, як справжнє НКВД вони викрадають продовольство з наших фермерських господарств та вивозять його на територію тимчасово окупованого Криму. Також захопили всі супермаркети, в яких ціни у 2-3 рази вищі, ніж в українських супермаркетах", - сказав він.

При цьому жителі стикаються з безробіттям, яке на окупованій території перевищує 80%. Через це проблемним питанням для містян зараз є дефіцит продуктів.

Також окупанти замість навчального процесу запустити мародерський.

"Все, що вони роблять – це грабують наші нові дитячі садочки, виносять нові меблі, нове обладнання і вивозять в незрозумілому напрямку… Вони показово для рашистської пропаганди відкрили декілька шкіл, але на цьому все закінчилось", - пояснив мер.

На площі загалом військових повно, які лякають мелітопольців.

"Ось так сидиш на лавці, розмовляєш із друзями і часом боїшся: а раптом тебе підслуховують. Раптом щось не те скажеш, адже відразу запакують і виведуть десь кілометрів за 40 від міста.

Дуже хочеться вірити, що скоро нас звільнять. Вже набридло жити у постійному стресі, страху за себе та своїх рідних", - розповіла виданню РІА Мелітополь місцева жителька.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Мелітополі окупанти зламують гаражі й відбирають машини.

А також додамо, що невідомі патріоти ліквідовують окупантів в Мелітополі .



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW