У Хусті зловмисник проник в будинок та викрав звідти гроші та банківську картку



Вчора, 10 травня, на лінію «102» звернулася мешканка Хуста, яка повідомила, що хтось пробрався в її помешкання та викрав гроші. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що в будинок заявниці проникли приблизно за годину до моменту виявлення крадіжки. Невідомий обшукав жіночу сумочку, вийняв звідти три тисячі гривень, а також банківську картку.

Поліцейські встановили, що з самого ранку зловмисник переконався, що за його діями ніхто не спостерігає, через незачинену хвіртку зайшов на чуже подвір’я. Він потрапив в будинок, обшукав особисті речі потерпілої та втік з викраденими грошима.

Правоохоронці опитали місцевих мешканців, переглянули записи з камер відеоспостереження та швидко вийшли на раніше судимого 54-річного чоловіка. У нього слідчі вилучили речові докази та затримала його в порядку статті 208 КПК України. Зараз фігурант знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Такі дії караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW