Зоозахисники віддадуть врятовану кицю з Бородянки справжній власниці: подробиці



Кішу, яку волонтери врятували з Бородянки, все ж таки передадуть справжній власниці.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що на кішку, яку волонтери врятували з вщент зруйнованого будинку в Бородянці, претендує 12 людей! Волонтери назвали її Шафою та справжнє ім’я - Глорія. А справжню хазяйку звати Анастасія Лунева.

Зоопатруль не відразу погодився віддати врятовану тварину жінці, адже, за словами волонтерів, Анастасія не надала відповідних на неї документів. Також, своє рішення волонтери пояснили потребою перш за все надати киці фахову реабілітацію та професійний догляд.

Зоозахисники віддадуть врятовану кицю з Бородянки справжній власниці: подробиці, фото-1

Через це між Зоопатрулем та власницею виник конфлікт. Волонтерів почали "хейтити", що не повертають кішку Анастасії, яка надала максимальну кількість можливих доказів, що саме вона є справжньою власницею. Інші ж навпаки засудили жінку, мовляв, та кинула кішку і тепер не має на неї права.

Зоозахисники віддадуть врятовану кицю з Бородянки справжній власниці: подробиці, фото-2

Сама Анастасія пояснила, що 27 лютого вони з родиною пішли до бабусі на сусідню вулицю. Але повернутся назад більше не змогли.

"Ми надали всі можливі докази (фото, прописку, контактні номери волонтерів та працівників ДСНС до яких зверталися за допомогою в пошуках кішки). Але, на жаль зворотнього зв‘язку не отримали", - написала Анастасія.

Зоозахисники віддадуть врятовану кицю з Бородянки справжній власниці: подробиці, фото-3

Після тривалих встановлень всіх обставин, конфлікт між власницею та волонтерами було вичерпано. Жінка повідомила, що зоозахисники все ж таки погодилися повернути кішку до справжньої родини.

"Глорію нам ПОВЕРНУТЬ !!! Обидві сторони врахували всі недоліки поточної ситуації. Кішечка перебуває на лікуванні, під наглядом лікарів. Нам надали змогу її провідати, якою ми неодмінно скористаємось. Дякую всім, хто долучився до цього питання! - написала Анастасія.

Зоозахисники віддадуть врятовану кицю з Бородянки справжній власниці: подробиці, фото-4

Тим часом, Зоопатруль повідомив, що Шафа(вона ж Глорія), набрала 1,2 кг і потрохи відновлює вагу. Втім, у киці ще є проблем з травленним, але її лікують кращі спеціалісти столиці.

Що передувало щасливому фіналу історії з врятованою кішкою з Бородянки, читайте за посиланнями:

У Бородянці на сьомому поверсі вщент зруйнованого будинку помітили кота: активісти шукають спосіб його врятувати, - ФОТО

Щасливий фінал: у Бородянці врятували кота із 7-го поверху зруйнованого будинку - ФОТО, ВІДЕО

Врятовану кішку в Бородянці назвали Шафа: вона два місяці виживала на 7-му поверсі будинку, - ФОТО, ВІДЕО

Вимагають віддати тварину і "хейтять" волонтерів: у врятованої кішки в Бородянці знайшлися нібито справжні господарі

У кішки Шафи, яку волонтери врятували з Бородянки, з'явилося 12 власників: всі на неї претендують



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW