На Полтавщині п’яний водій збив велосипедистку та втік із місця пригоди



10-го травня, близько 18:20, на вулиці Соборній у Пирятині сталася дорожньо-транспортна пригода. Попередньо відомо, що 38-річний водій за кермом автомобіля «Renault Mascott», зіткнувся з велосипедисткою, 1963 року народження. Після аварії водій втік із місця пригоди. Внаслідок зіткнення жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували до місцевої лікарні.

Працівники поліції менше ніж за годину розшукали водія. Виявилося, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння – результати алкотестеру показали 3,03 проміле. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження».

Раніше ми розповідали, що на Полтавщині із початку весни загинули два мотоциклісти та велосипедист.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram. Разом тримаємо інформаційну оборону. Україна переможе!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW