Обережно з вогнем! В області горять авто, будинки, щодня пожежі в екосистемах



Минулої доби, у Кровоградській області зафіксували 7 пожеж, з них чотири – це займання трави та сміття.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Кіровоградській області

Крім того, від вогню постраждали 2 приватні домоволодіння. Через дитячі пустощі з вогнем загорілось 180 кг соломи на подвір’ї одного з домоволодінь с. Рівне Новоукраїнського району. Пожежу загасили вогнеборці місцевої пожежної команди с. Рівне.

У м. Мала Виска по вул. Богдана Хмельницького сталась пожежа покрівлі та домашніх речей у приватному житловому будинку. Пожежу загасили вогнеборці місцевого пожежно-рятувального підрозділу.

Також рятувальники ліквідували пожежу моторного відсіку легкового автомобіля “Peugeot 408” у смт Новоархангельську.

Служба порятунку закликає українців залишити в минулому варварські методи господарювання.

"Не пали суху рослинність! Жодної користі від цього немає, зручність – сумнівна, а шкода для довкілля – непоправна.

«Діди так робили і я так роблю», «спалю суху траву – скоріше виросте молода зелененька», «разом із бур’янами випалю і шкідників», «а що робити із торішніми рослинними залишками, сухим гіллям, чагарниками, якщо не палити?» - такі виправдання своєї злочинної діяльності можна почути від «господарів».

Цивілізований світ давно застосовує адекватні методи боротьби із чагарниками, очеретом, сухою травою. Яке право маєте ви, палії, нищити природну екосистему? Не вмієш господарювати як людина, залиш природу у спокої.

Господарюй на власному обійсті, а випалювати нашу землю – не дозволимо! Кожного палія рано чи пізно очікує справедливе покарання.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW