Штат Міссісіпі визнав Хмельниччину областю-побратимом



Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій про ситуацію в області станом на 76-й день повномасштабної війни.

Ситуація в області контрольована.

У відеозверненні Сергій Гамалій повідомив унікальну новину: штат Міссісіпі визнав Хмельницьку область областю-побратимом. Це вперше в історії штат США прийняв таке рішення. Вдячний губернатору штату Міссісіпі за підтримку нашої області та нашої країни у такий складний час.

На Хмельниччині посівна кампанія виконана на 83%. На сьогодні аграріями області повністю завершено на площі 82 тис. га сівбу ранніх зернових культур. Продовжується посів соняшника, кукурудзи на зерно, сої, картоплі та овочевих культур. Агроформування Хмельниччини планують, за сприятливих погодно-кліматичних умов, усі посівні роботи завершити до 20 травня.

Продовжуємо тримати гуманітарний фронт. Допомагаємо нашим переселенцям. З гуманітарного штабу при ОВА передано 3 тонни допомоги на Шепетівський район та Наркевицьку громаду. Це харчові продукти, дитяче харчування, речі домашнього вжитку, засоби гігієни, підгузки.

Читайте також:"Сергій Гамалій закликав мешканців області утриматись від пересування власним транспортом".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW