Поповнення в Небесному воїнстві. На "Азовсталі" загинули двоє захисників, - ФОТО



В Маріуполі у результаті російських обстрілів заводу "Азовсталь" загинули двоє українських захисників.

Про це повідомив голова патрульної поліції Донецької області, який зараз також знаходиться на території заводу, Михайло Вершинін.

"Вот эти двое парней /…/ это часть  моей нифига не простой жизни. Последние три месяца. И вероятно лучшая ее часть. /…/ двое из нескольких десятков, кто решил остаться в городе. Именно не валить, а быть тут и сражаться. Один летун, второй связист. И оба делали своё дело мегакруто. /…/  лишились двух /…/ смелых воинов, любящих свою страну. Свои семьи и ценящих жизнь. Именно ценящих жизнь. Не хватающихся  за соломинки, чтоб спастись, а тонких ценителей самой возможности жить. Нам вас капец как хватать не будет. Но присмотрите за нами сверху,  парни. Серега и Денис. Я знаю что такое Настоящие спецы. Волченок и Ден. Пополнение в Небесном воинстве".

Фото Facebook

Нагадаємо, російські окупанти  продовжують обстріли територію заводу "Азовсталь", яку боронять  захисники Маріуполя. За минулу добу було здійснено 34 літаковильоти, в тому числі 8 вильотів стратегічних бомбардувальників. Також не припиняє працювати ворожа корабельна та ствольна артилерія, РСЗВ, УР-77, танки та інше. Наразі захисники втратили зв'язок з госпіталем.

Бійці полку "Азов" показали, в яких умовах перебувають поранені, скалічені захисники Маріуполя - в повній антисанітарії, з відкритими ранами, перев'язаними не стерильними залишками бинтів, без необхідних медикаментів і навіть харчування. 

Українська влада запевняє, що працює над застосуванням процедури екстракції поранених бійців, медиків та військових з маріупольського заводу "Азовсталь".

Читайте також: 

Процедура еxtraction. Україна намагається вивезти захисників "Азовсталі" на безпечну територію, - НГУ

Антисанітарія та відкриті рани. Азовці показали, в яких умовах захищають Маріуполь, - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW