рф виключено з Чемпіонату Європи 2022 по кіберспорту!



Як повідомляє Міністерство молоді та спорту України, рф виключено з Чемпіонату Європи 2022 по кіберспорту!

Рада Європейської кіберспортивної федерації організувала спеціальне засідання ради обговорення поточної ескалації російсько-української війни після російського вторгнення в Україну 2022 року.

Читайте також: У Житомирі працівники водоканалу виявили унікальну знахідку — дерев’яний трубопровід початку ХХ століття протяжністю близько 300 м

Рада Європейської федерації кіберспорту раніше призупинила використання всієї російської національної символіки, включаючи прапор і гімн, на Чемпіонаті Європи з кіберспорту 2022 року. Це рішення було прийнято, щоб продемонструвати солідарність EEF з народом України та її кіберспортивною спільнотою, визнаючи, що російські кіберспортивні гравці не мають впливу на поточну ситуацію в Україні.

Однак після ескалації насильства в Україні, спричиненого вторгненням російських військ, зростанням кількості жертв серед цивільного населення та виявленням військових звірств, Рада Esports Europe вирішила заборонити росіянам участь у цьогорічному чемпіонаті Європи з кіберспорту.

Заборона буде діяти до тих пір, поки конфлікт не буде вирішено мирним шляхом.

Житомирська ОДА

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook

 Читайте також: На Житомирщині чоловік випадково натрапив у полі на каску, під якою виявилися останки солдата Червоної армії, — ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW