"Бридко, коли з пам'ятної дати зробили психологічну зброю", - херсонський посадовець розповів, як рашисти готуються до 9 травня



Російські фашисти та їхні прислужники "з вогником" взялися за підготовку заходів до 9 травня. З цим усе просто зашкалює. Репетиції концертів, безсмертний полк, польові кухні та фронтові 100 г, суботники, фарбовані бордюри, фонтани та свіжі клумби. І так у всій області.

Описує ситуацію на Херсонщині перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

Він додав, що рашисти хочуть ще навезти музикантів та виконавців з Криму та Росії, адже більшість шанованих діячів культури Херсонщини відмовляються.

"Бридко, коли з цієї пам'ятної для багатьох дати зробили психологічну зброю, спрямовану на розкол суспільства і виправдання злочинної війни, яку розв'язали проти нашої країни.

Масовку для святкування доведеться завозити з Криму, Херсонці здебільшого налаштовані проігнорувати "радість під дулом автоматів" або ж відсвяткувати дома у сімейному чи дружньому колі. Дуже правильне  рішення, враховуючи ризики провокацій з боку орків та передбачувану кількість піддатих маргіналів, які становитимуть більшу частину масовки.", - зазначив Соболевський.

Водночас він наголошує, що до нього часто звертаються з питанням: "Коли нас вже будуть звільняти?".

"Орки, зберіть усю нечисть, яка проявилася у нас під час окупації, беріть свою шинель і йдіть додому. І там святкуйте, що хочете. З будь-якими літерами латинського алфавіту, смолоскипними ходами та парадом військової техніки (поки що вона у вас ще є). А нам дайте спокій. Нам це не цікаво.

"Дія" та безвіз проти пам'ятників Іллічу та розгонів мітингів.

Все буде Україна!", - підсумував керівник обласної ради.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW