ЗСУ збили 3 безпілотники на Криворізькому напрямку, - начальник Військової адміністрації міста



Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі стабільна та повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією. Лінія бойових зіткнень знаходиться за 50 кілометрів від міста - на території Херсонської області. Триває посилення оборони міста всіх периметрах.

Про це повідомляє начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Орки значно активізували обстріл буквально по всій стокілометровій лінії нашого фронту. І сьогодні вночі, і сьогодні вдень не було практично жодного населеного пункту на лінії зіткнення, яке не було б обстріляне. Б'ють як із РСЗВ, так ствольної артилерії, мінометів і навіть танків.

Велику активність виявляють ворожі безпілотники. Тільки сьогодні їх було збито нашими військами ще три штуки.

Спроби ворога вести підривну діяльність зсередини успішно припиняються СБУ. У місті проводяться контрдиверсійні заходи.

Криворізьким відділом СБУ затримано агента спецслужб росії, який був «активований» ворогом на початку вторгнення. Задокументовано факти збору ним даних щодо оборони Маріуполя та проведення фотофіксації оборонних рубежів наших військ на Криворізькому напрямку. Для передачі інформації окупантам він використав закриті канали зв'язку та конспіративну квартиру. У разі «провалу» агент мав відпрацьовані шляхи евакуації та підготовлений для цього автомобіль. Але це йому не допомогло.

Ще двоє затриманих також вели підривну діяльність. Один робив відеоролики із погрозами життя нашим захисникам та членам їхніх сімей. Інший агітував у соцмережах за «рускій мір».

Нашими спецслужбами встановлено низку громадян росії та так званої «ДНР», які у складі 11-ї ДШБ орків чинили викрадення та тортури громадян України на тимчасово окупованій території Херсонської області. Вони не уникнуть справедливої ​​відплати.

Відділом СБУ виявлено 208 колаборантів. 149 – це мешканці Херсонської області, 59 – мешканці Луганської області, які надають агресорам інформацію про розміщення українських військ та іншими способами допомагали ворогам. Вважаю, що зрадники це ще гірше, ніж самі орки.

Дякуємо нашим спецслужбам за дуже добру роботу. Стабільність у тилу – це теж дуже важливо. Нічого в орків не вийде як з того, і з цього боку фронту.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW