"Я бував у Маріуполі": Елтон Джон закликав організувати гуманітарний коридор із блокадного міста



Британський музикант сер Елтон Джон звернувся до світової спільноти із закликом негайно евакуювати усіх мешканців Маріуполя. Артист згадав, що раніше був у цьому місті, а тепер його серце розбивається за тисячі людей, які продовжують залишатися в блокаді практично без шансів на виживання.

Своє звернення Елтон Джон опублікував у Twitter.
Співак просить організувати повноцінний гуманітарний коридор.
"Понад 245 тисяч українців живуть з ВІЛ, багато хто покидає свої будинки і кидає близьких, але, на жаль, не всі українці перебувають у межах досяжності. Я бував у Маріуполі, і зараз із розбитим серцем побачив, що доступ туди все ще обмежений. Повноцінний гуманітарний коридор необхідний для порятунку життів", – зазначив артист.

У своєму зверненні артист не просто так згадав про ВІЛ-інфікованих українців, адже саме з таким діагнозом був 15-місячний хлопчик Лев із дитячого будинку в Макіївці (Донецька область), якого у 2009 році хотів усиновити Елтон Джон. Для цього він і приїжджав до Маріуполя. Тоді його приїзд був безрезультатним, оскільки українське законодавство не визнає одностатеві шлюби. Була й друга причина – різниця між дитиною та потенційними батьками не повинна перевищувати 45 років. На той момент Елтону Джону було уже 62 роки, а його партнеру Джону Фернішу – 46.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW