Займалися крадіжками: в Одеській області викрили трьох мародерів, - ФОТО



В Одеському районі поліцейські викрили трьох мародерів.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Заради дармової копійчини правопорушники обікрали двох літніх жінок і чоловіка, який зрідка навідувався додому.

27-річний мешканець Яськівської сільської громади обкрадав свою 70-річну бабусю. За пів року, які онук жив у старенької, він кілька разів виносив і продавав з її обійстя речі. Жінка жаліла і прощала хлопця, поки він не почав зламувати замки, за якими вона ховала залишки майна. Коли онук продав зачинений у сараї шліфувальний станок, бабуся звернулася до поліцейських, і вони розшукали вкрадене.

Займалися крадіжками: в Одеській області викрили трьох мародерів, - ФОТО, фото-1

22-річний житель Дальницької сільської громади, переїхавши до Великодолинської селищної громади, обікрав там односельця. Дізнавшись, що 38-річний чоловік зрідка навідується додому, молодик проник на територію його обійстя, пошкодив вікно в будівлі і виніс велосипед, електроплиту та бухту зі 100 метрами кабелю. Все майно поліцейські у нього вилучили під час обшуку в квартирі, яку він винаймав.

Займалися крадіжками: в Одеській області викрили трьох мародерів, - ФОТО, фото-2

40-річний житель Біляївської ОТГ обікрав хвору літню містянку. Побачивши на подвір’ї 82-річної жінки колесо від вантажівки, він перестрибнув через огорожу і забрав його разом з інвалідними ходунками на колесах господині, аби легше було довезти до пункту прийому брухту. Встановивши місце знаходження майна, поліцейські швидко викрили і правопорушника.

Усім трьом фігурантам правоохоронці вже оголосили підозри за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. Тепер за крадіжки, скоєні в умовах воєнного стану, чоловікам загрожує покарання позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

© Одеська область: https://od.npu.gov.ua/news/kradizhki/v-odeskomu-rajoni-policzejski-vikrili-trox-maroderiv05-05-2022/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW